Wandeling door Delft

Vanmorgen hoorde ik Mike opstaan en richting toilet gaan. Het was nog donker en draaide me nog eens lekker om. Ik dreef weer af richting dromenland toen ik Mike hoorde zeggen: ‘Moppie het is geweldig mistig buiten en nog vroeg genoeg, dit is geweldig om foto’s te gaan maken in Delft. Heb je er zin in?’ Vorige week reden we namelijk door Delft en ik vertelde dat ik daar nog nooit geweest was. In één klap was ik wakker en ik stond op en zei: ‘Ja, ik kom eraan!’ Zo zaten we een kwartiertje later in de auto en waren we op weg naar Delft.

Wat een geweldig mooide stad is Delft! We zijn nu eigenlijk alleen maar wezen wandelen en hebben foto’s gemaakt. Het heeft een geweldige historische binnenstad met prachtige panden. Voor een volgend bezoek heb ik meteen de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk, Museum Prinsenhof en het Vermeer Centrum Delft. Wat we nu ook niet gedaan hebben, maar zeker ook nog eens gaan doen is een waterfiets huren!
Uiteraard gaan we dan ook weer naar Kek Delft, drinken we normaal maar één kopje koffie ergens. Hier was de koffie zo ontzettend lekker! Daarbij zag de kaart er ook geweldig uit, dus dan zal er ook geluncht worden.

Ja echt, Delft is zéér de moeite waard. Zie hieronder mijn onbewerkte foto’s:

Voor het verhaal en de (bewerkte) foto’s van Mike, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.