Oplossing Dyezzie’s Top 2000 Raadsel 70


Evanescence – My Immortal
Deze staat op 211 in de Top 2000!
Winnaar: Bonnie met 33 punten in totaal. Dat is de 3de plek geworden.
Op de 2de plaats staat Grietje met 39 punten.
Absolute winnaar is: Anita met in totaal 71 punten!
Wat je wint? Jij mag een foto door me laten bewerken. Wil je dat niet, dan kan ik ook 10 foto’s op normaal formaat voor je afdrukken, of 3 ter grootte van A4. Daarnaast stelt Mike nog een cd beschikbaar met nummers van hemzelf! GEFELICITEERD!
Qua poedelprijs, maar hij is echt eerste geworden bij de mannen: HARALD, met 23 punten! Ik werd er zojuist op gewezen en daarom pas ik mijn blog aan. De eervolle vermelding. Hij was ook de enige man die punten scoorde namelijk 🙂

Als laatste over dit nummer…. Dit nummer, daar wilde ik mee eindigen, want dit was voor dit jaar mijn nummer 1 voor de Top 2000. Als ik 1 nummer uit mocht kiezen, werd er na het stemmen gevraagd…. Deze dus. Ik haal hier kracht uit, ook in de band-versie, als ik bij mijn moeder ben geweest die aan Alzheimer lijdt. Wil je er meer over weten? Ik blog iedere week over mama en mij in het Alzheimer-proces op www.mantelzorgelijk.nl.
Ik vind dit nummer qua zang mooi en muzikaal is het genieten. Wat ik al schreef, in de band-versie. Vandaar die clip.

Voor ik die plaats wil ik iedereen die meegedaan of gereageerd heeft bedanken! Ik heb hier veel plezier aan gehad en ik heb het graag voor jullie gemaakt. Ik zoek weer naar iets anders, films of boeken….. Hierna komt er nog een blog. Hierin komen ALLE raadsels nogmaals voorbij, ook die van de oefeningen.

Voor straks een mooie jaarwisseling en alvast een heel gezond, gezellig en goed nieuwjaar!

Oké, daar komt ie dan:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.