Kunst,  Papa

Interview Peter Vassilev Lourens Magazine 2009

11In juni was ik druk met het inpakken van mijn inboedel om bij Mike in te gaan trekken. Hierbij kwam ik het blad Lourens JC Magazine Fall 2009 tegen. Het was niet moeilijk voor me om te bedenken waarom ik dit bewaard had. Mijn vader had namelijk en interview met ze gehad en liet dat destijds trots aan me weten. Ik kreeg ook 2 exemplaren van het blad. Beide heb ik nog steeds. Toch heb ik eerst contact gezocht met het blad om te vragen of ik dit interview mocht plaatsen op mijn blog. Zo schreef ik:

Geachte Redactie,

Voor mij ligt het magazine Lourens JC van fall 2009 (Regio Noord Holland). Afgelopen vrijdag vond ik het exemplaar toen ik thuis aan het inpakken was wegens mijn verhuizing. Dat ik dit heb bewaard is omdat hierin een interview staat met mijn vader Peter Vassilev. Mijn vader is in december 2011 overleden en u begrijpt dat dit voor mij zeer waardevol is.

Nu heb ik een vraag. Zelf blog ik graag, veelal over mijn persoonlijke dingen. Hierin heb ik het af en toe ook over mijn vader en ook over zijn werk als kunstschilder. Nu ik dit item weer zag zou ik het item graag willen gebruiken voor mijn blog. Dit is dus ook mijn vraag of ik dit mag doen?

In afwachting van uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Franka Vassilev

En dit was het antwoord:

Hallo Franka,

Je vader was een bijzonder man, die ik zelf een paar keer heb mogen ontmoeten. Uiteraard mag je de content gebruiken!
Succes met je blog

Met vriendelijke groeten,

Fred Nicolai
Uitgever

En ja, dat was mijn vader zeker, een bijzonder man! Voor mij omdat hij mijn vader is. Maar ook zeer zeker in zijn werk. Hier heb ik dus toestemming voor.

Het is klein, maar klik op de foto’s met tekst en vergroot het een keer, dan kun je het duidelijk lezen. Anders wist ik het even niet te doen. Ja, zo technisch is ze dan nu net weer niet šŸ˜‰

Veel plezier met het lezen van het interview!

Papa01

Papa02

Papa03

Papa04

Papa05

Papa06

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.