Gordons Allermooiste Verbintenis!

Gisteren was ik onderweg naar mama met de trein. Het is een lange reis en ik besloot de laatste aflevering te gaan kijken van “Gordon Gaat Trouwen! Maar Met Wie?” te gaan kijken. Nu wist ik het antwoord al, want Facebook was zo waar al ontploft. Hij had niet gekozen tussen Manuel en Rogier. Simpel, dat wat nodig is voor een huwelijk was er van zijn kant voor beide niet genoeg. Hoewel ik het antwoord al wist en het bij de eerste keer lezen had gedacht, “Niet?!” kan ik nu niet anders dan denken, “Hij toont karakter!” Ik vond het leuk televisie en je kon echt zien dat hij er serieus mee omging, want je zag een andere kant van hem. Voor mij was daarmee de kous af. Voor mij, voor de rest van Nederland blijkbaar niet. Ik ben er even voor gaan zitten in de trein en heb veel media door genomen….

Veel kijkers voelden zich bedrogen, hij zou aandacht willen, er aan willen verdienen en hij werd afgevuurd tot en met. Nu zal het me allemaal aan de reet roesten, want ik ken Gordon niet persoonlijk. Oja, en ze voelden zich “genaaid”. Haha, dat zouden ze gewild hebben!
Dan de reacties…. Ik vond het veel pijnlijker om te lezen hoe bekrompen een massa aan landgenoten denkt, zich ongevraagd bemoeit en ongegeneerd de meest grove en lelijke dingen aan het adres van de presentator bezorgen. Waar ik nog het meest over gechoqueerd was is eigenlijk over hoe men hier in dit land tegen uithuwelijking is, maar nu vonden vele kijkers dat Gordon had MOETEN trouwen! Liefde laat zich niet leiden. Hij is eerlijk geweest. Zeg toch zelf, je had het kunnen verwachten. Van de 4 stuurde hij niet 1 naar huis, maar 2. Daar was hij zeker van dat het nooit iets zou worden. Hij is ook open geweest naar Manuel en Rogier en ik kan me voorstellen dat hij hen meer heeft verteld dan in beeld is gebracht, want het blijft tenslotte televisie. Ik blijf erbij, ik vond het waanzinnig mooie televisie en ik heb er respect voor hoe goed de gay-liefde in beeld is gebracht en men daarover begon te praten. Opeens was het een minder beladen onderwerp. Liefde tussen wie ook en welke geslachten, het kan en het is niet raar of vies. Chapeau!

Was ik gisteravond erg moe en wilde ik op tijd gaan slapen, Gordon en Rogier waren te gast bij RTL Late Night. Dat vond ik best vlot, maar ik wilde het wel kijken. Eigenlijk denk ik dat Gordon niemand een verklaring schuldig is, maar het siert hem dat hij het deed. Hij was net zo oprecht bij RTL Late Night als hij in alle afleveringen geweest was. Het heeft hem pijn gedaan, hij had graag anders gewild. Zoals ik al schreef, liefde laat zich niet leiden en daarnaast is het huwelijk bedoeld om voor de rest van je leven verbonden te zijn aan iemand anders. Ze kenden elkaar nog maar kort en dan moet je helemaal zeker van je zaak zijn als je die verbintenis aangaat. Relaties duren meestal jaren voordat men die ene stap van het huwelijk gaat nemen.
Bij RTL Late Night kwam ook goed in beeld hoe de contacten nu zijn met Manuel en Rogier. Die zijn goed. Hij heeft er twee hele goede vrienden aan over gehouden.
En meer….

Rogier vertelde meteen in de eerste aflevering dat zijn moeder aan Alzheimer lijdt. O f*ck, ik weet wat dat is hoor, aan mijn eigen moeder. Ik heb met veel bewondering de aflevering zitten kijken waar Gordon mee was naar de moeder van Rogier en ik was er stil van. Dat was zo liefdevol, respectvol en waardevol in beeld gebracht. Zeg zelf, een heel andere Gordon als die we kennen van Geer & Goor bij de ouderen.
Gisteravond vertelde Gordon dat hij hierdoor ambassadeur is geworden van de Alzheimer Stichting door Rogier zijn moeder. BAM! Daar zat ik in tranen. Gordon heeft zich dus wel degelijk verbonden! Al snel brak er een glimlach door mijn tranen heen. Die had ik zeker niet zien aankomen, Gordon die zich verbonden heeft aan de Alzheimer Stichting. Hij zal zich daar echt voor inzetten. Ik geloof dat meteen, denkend aan Geer en Goor.

Dus DANKJEWEL Gordon voor zo veel moois! Ik wilde schrijven dat je een Topper bent, maar dat is al lang niet meer het geval. Je bent bent GEWELDIG! Blijf wie je bent, het is goed zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.