Zoooo Ontzettend Lekkerrrr!!!!

289518624547574 Ik hou van eten! Niet alleen de Nutella, die, zoals bekend is op mijn facebook, wel erg hoog staat bij me. Het grappige is dat ik namelijk niet zo’n zoetekauw ben. Er zijn 2 uitzonderingen, Nutella, maar ook Baklava. Verder sla ik nagerechten eigenlijk over. Hoef ik niet, ik heb liever een uitgebreid hoofdgerecht. Het is me ook wel aan te zien, maar goed, ik vind het prima. Ik wil best lijnen hoor, maar ik wil sommige dingen liever niet laten staan. Ja, dan bedoel ik aan hoofdgerechten. Eigenlijk is het best gemeen van Moeder Natuur dat je ook van hoofdgerechten kunt groeien. Zou dat namelijk niet zo zijn dan zou ik namelijk kilo’s lichter zijn!

Nu heb ik ook nog de mazzel met Mike. Mike kan super koken! Klik maar eens op deze link. Je moet wel toegeven, ik moest wel groeien sinds we samen zijn.

Neem alleen maar de pasta Bolognese van Mike, of zijn pizza’s, of zijn eigen gebakken brood, of zijn gevulde gefrituurde brood, of zijn kippesoep, of zijn mozzarella met tomatensaus of… of… of… Ja, nu begrijp je waarom ik lekker eet en ik dus aankom 🙂

Maar vanavond mijn favoriet! Pasta Carbonara! Oh dat vind ik zo lekker. Zelf kan ik het ook maken, maar eerlijk is heerlijk, die van Mike is gewoon veel lekkerder! Zonder broccoli. Dat heeft hij wel eens gedan, maar ik ben zo flauw van die groente dat me dat zo veel minder smaakt. Andere varianten vind ik overigens even zo grandioos. Vanavond is het de pure Carbonara, HEERLIJK!

De liefde van man gaat door de maag zeggen ze dan wel. Maar ik kan zeggen, die van de vrouw ook! Ja heren als een man top kan koken dan scoort hij echt bonus-punten! En met Mike heb ik de kook-kampioen in huis!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.