Zonnige Wandeling Door Het Haagsche

Vanmorgen stelde Mike voor om te gaan wandelen. Hij wilde filmen om beelden te maken voor zijn videoclip voor bij zijn muziek. Ik ben alleen foto’s gaan maken. Onee! Ik ben ook even live geweest op Facebook. Mijn plan mislukte, ik zou Mike stiekem in beeld nemen terwijl hij aan het filmen was. Hij was echter net klaar en kwam mij al tegemoet. Jammer, daarna heb ik het niet meer gedaan. Eigenlijk vond ik 1x live op facebook ook wel genoeg. Wel heb ik een paar foto’s van Mike genomen toen hij bezig was met filmen. Wellicht is het een idee en kan hij ze gebruiken.

Het viel wel mee qua drukte in het Haagsche, al waren er wel redelijk veel touristen. Metname rond het Binnenhof. Dacht ik vroeger als ik een foto wilde maken om te wachten als mensen in beeld stonden. Nu bedacht ik me dat ik die er zo af heb met Photoshop. Wat gaf dat een rust hahaha! Ik heb overigens ook de Bob de Bouwer in mezelf ontdekt met Photoshop en ergens een gebouwtje verwijderd. Evenals een naam van iemand met stift op een beeld geschreven.

Wat ik nu opeens ook heerlijk vond om te doen waren de (stand-)beelden en ook de lijnen. Van beide waren er voldoende. Den Haag is trouwens prachtig nu Mondriaan de stad siert. Ja goed, ik hou van kleuren.

Wat ook heerlijk was om te zien is om te zien hoe de lente alles mooi groen maakt. Vond ik vroeger maar onzin als mijn moeder daarover begon, nu bekeek ik het met andere ogen en was mijn waardering daar.

Een ander iets had ik al op Facebook gezet. Voorheen had ik niets met graffiti. Maar sinds ik Akbar Simonse op Facebook heb en hij regelmatig dat soort foto’s heeft ben ik er anders naar gaan kijken en zie ik de schoonheid en kunst er in. Dus ook daar moest ik een foto van maken vond ik zelf.

Het leukste cadeautje kreeg ik trouwens bij de Hofvijver. Daar stonden 2 ganzen zo mooi bij de rand en dus moest ik die ook wel even kieken vond ik zelf. Wat zo leuk was. Net voerde ik de foto’s en bekeek ze allemaal. Wat ik niet bij de Hofvijver had gezien zag ik toen pas. Voor meneer en mevrouw Gans stond een kuiken. Wellicht apart, maar geluk zit voor mij in kleine dingen, en dat is er 1 van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.