Wat Een Geweldige Dag!

pml8 Afgelopen week week zei ik tegen Mike dat ik donderdag naar mijn moeder toe wild gaan. Hij was vrij en zei, “We kunnen ook samen gaan, dan gaan we met de auto.” Dat vond ik een geweldig leuk idee! Ik ga meestal alleen, want ik zie het als qualitytime om alleen met mijn moeder te zijn nu ze in een verpleeghuis woont. Dat Mike af en toe eens meegaat vind ik geweldig, maar ik kan me voorstellen dat het voor hem too much is om 1x in de 2 weken te gaan.

We reden rond half negen van huis en waren er rond kwart over tien. Mike ging boodschappen doen en ik was bij mijn moeder. Later gingen we met zijn drieën richting de hema en aansluitend weer terug, rookten we nog een sigaret en gingen weer richting huis. We zouden Nick meenemen en dus gingen we eers naar Purmerend.
Uiteraard ging het gesprek met Nick al vlot over de Pokémon Go, want ja, die app had ik al geactiveerd, zoals je in een mijn vorige bolg kon lezen.

Eenmaal thuis keek Nick dus al even en zei, “Zo hier zitten veel dingen zeg. Ik ben gewoon blij!” Het zal je meevallen, maar ik wilde toch niet gelijk de deur uit. Het grappig is, om de hoek bij ons zit een spot en die is vanaf huis best goed te bereiken. We zaten dan ook lekker dichtbij het raam en we konden hunten!
pokkemon

Vlot daarna gingen Nick en ik naar buiten. We maakten een wandeling door de buurt en gingen op jacht. Waar het spel echter wel eens last van heeft, het slaat nogal eens vast. We stonden weer bij een hotspot toen vrolijk uitriep dat er een draak zat en ik die nog niet had. Nick baalde gigantisch, want ik had de draak en bij hem was het spel net weer vast geslagen. Op het moment dat het spel het weer bij hem deed was de “Gyarados” natuurlijk gevlogen. We bleven even in de buurt, maar dat hielp niet.

Oké, na die ene foto dacht ik ook wel even dat dit genânt was van me. Maar hey, leeftijd is maar een nummer en wat hebben we een lol en wat is het gezellig! Dat is toch heel veel belangrijker?!

We liepen naar huis waar Mike al bezig was met het eten. Ondertussen baalde Nick nog behoorlijk. We besloten om na het eten nog eens naar diezelfde spot toe te gaan. Weer was het er niet. We liepen verder en zaten even op de Bierkade, want het spel was weer eens vast gelopen. Ondertussen werden we nog getrakteerd op een prachtig beeld van 5 zwanen die voorbij zwommen. zwanen

Erna liepen we door om even later weer naar huis te gaan, want er viel weinig meer te scoren. Tcoh was het voor mij een goede hunt-dag geweest. Was ik nog maar op level 6 toen we vertrokken, bij de tweede thuiskomst zat ik op level 8! Daarbij heb ik ook veel geleerd van Nick omtrent het spel. Dit gaat een fantastisch hunt-weekend worden!

Nu Mike nog zien te overtuigen. Dit lijkt een grotere opgave te worden, zoals hier te lezen is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.