Wandeling De Horsten

Af en toe moet je er even uit. Ik hou van wandelingen en bij ons in de buurt heb je genoeg mogelijkheden! Door Den Haag zelf is al de moeite waard, maar je kunt ook naar Scheveningen, Clingendael is super, de Maasvlakte is ook tof, Meijendel is heel erg mooi, maar steden als Rotterdam en Delft zijn ook leuk om te doen. Vandaag zijn we echter ergens anders geweest. We zijn naar De Horsten geweest. Koninklijk Landgoed De Horsten wel te verstaan, dus even bij de koning door de tuin wandelen.

Nu loop ik nog wel met krukken en helemaal lange einden, maar ik moet oefenen en wilde er zo graag even tussenuit en ook foto’s maken. Mike bedacht dus om naar De Horsten te gaan. Prachtig is het daar! Nu vooral goed door blijven oefenen, want ik wil er zeker weer eens naartoe deze zomer! Voor nu niet veel foto’s geschoten, maar toch een aantal. Sommigen ervan zijn bewerkt. Kijk en geniet!

Zie niet alleen mijn foto’s, maar ook die van mijn geliefde: Madbello Wandeling Op De Horsten

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.