Testen: Delish-recept Vanavond!

Ken je de facebookpagina of site, van Delish? Ik heb ze geliked op facebook en zie met de regelmaat de leukste dingen voorbij komen. Het wordt ook vlot en gemakkelijk uitgelegd, wat dus best ideaal te noemen is. Even geleden was er ook zoiets ergens te zien, en dat sprak me wel aan. Ik had het echter niet opgeslagen. Vandaag zag ik ‘m weer voorbij komen bij een vriendin op facebook en ik bedacht dat ik dit snel eens zou gaan maken.
Ik kreeg een berichtje van Mike, hij moest overwerken, daarop bedacht ik, dan maak ik het vandaag! In deze gaat het om de PULL-APART CHEESEBURGER SLIDERS!

Ik heb het wel iets anders gedaan, zo heb ik het meer gekruid met Italiaanse kruiden, paprikapoeder (haha) en heb ik er ontbijtspek tussen gedaan en tomaat. Als kaas heb ik cheddar gebruikt, want dat vind ik zelf het lekkerst. Hieronder zal ik de foto’s toevoegen. Overigens is de 350 fahrenheid die ze in het filmpje noemen, 180 graden! Dat is wel handig om even te vermelden.

Check de facebookpagina van Delish ook eens, of anders hun site Delish.
Voor nu de complete uitleg, daarom hier het filmpje van Delish op Facebook:

PULL-APART CHEESEBURGER SLIDERS are going to change the summer party game: http://del.sh/6000BqDow

FULL RECIPE: http://del.sh/6003BqDoW

Geplaatst door Delish op maandag 23 mei 2016

Eet Smakelijk!

ps: Ja, het is een caloriën-bom, maar die sporten we er later wel weer af 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.