SUPERVONDST BIJ DE FOTO’S!

img510Op dit moment ben ik bezig met het inscannen van de foto’s van mijn vader. Er zit van alles tussen, ook foto’s toen hij net naar Nederland kwam. Mijn vader was niet in Nederland met en na mijn geboorte. Ik ben in januari geboren, en hij kwam pas in juni. Dat was definitief, omdat mijn ouders meteen trouwden hoefde hij niet terug naar Bulgarije. In de tussentijd correspondeerden mijn ouders met elkaar.

Mijn supervondst maakte me wel even emotioneel, ik ben er zo blij mee! De foto’s gaan natuurlijk op hun kop onder de scanner en opeens zag ik op een foto een tekst staan. Ik keek even, en het stond er in het Nederlands! Hij leerde net Nederlands in die tijd, wat het juist nu zo leuk maakt.

Dat ik het ook net vandaag tegenkom. Vandaag 23 december is het 4 jaar geleden dat hij gecremeerd werd. Het is net of hij me liet weten dat hij even bij me is. Ik ben als een kind zo blij! Hier de voor- en achterkant van die ene foto, klik op de foto om het te vergroten. Oh wat was hij blij met zijn meiden!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.