Sexiest Music Videos

Zit ik zo maar even te checken op Youtube en kom ik een Top 10 tegen van de sexiest music videos, waarvan hier de link:

Toch ken ik nog wel nummers die ik mis in die lijst, en dan noem ik Rammstein niet, want die heb ik apart al gehad. Maar hier is zo eentje, al ken je de artiest misschien niet. Mylene Farmer is Frans en maakt geweldige (dansbare) muziek, maar ook vaak erg toffe videoclips. De volgende duurt wel lang, maar is de moeite waard. Hierin staat de Franse Revolutie centraal en heeft destijds het stempel ‘erotisch’ gehad:

Madonna’s Justify My Love staat op 1 in de Top 10, maar persoonlijk vind ik, als het om erotisch gaat, Erotica beter:

Van de volgende is de clip niet heel spectaculair, maar de tekst van de song! Hier de ongecensureerde versie:

De volgende komt de laatste jaren ook vaak voor in de lijstjes, maar echt erotisch… Wellicht is het de vervanger van Duran Durans Girls On Film, met een bitchfight, want op 1 of andere schijnt dat opwindend te zijn:

Nee, neem dan Bodyrox, dat is wel iets erotischer:

Last but not least, het begin van dat nummer is jarenlang mijn ringtone geweest, maar ik heb nu een iphone en het lukt me maar niet. Dat geheel terzijde! Tenzij je de ringtone voor me kan maken voor de Iphone, dan ben ik je eeuwig dankbaar! Goed, weer even naar de clips! Ze staan al in de bovenste Top 10, Duran Duran. Daar staan ze echter met Girls On Film, maar The Chauffeur, die liet toch echt meer zien en wat toch wel even sensueler:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.