Oplossing Dyezzie’s Top 2000 Raadsel 67


Zucchero – Il Volo
Deze vind je op nummer 1036 in de Top 2000.
Winnaar: Grietje, met 3 punten erbij komt zij op 38 punten!

Natuurlijk mag mijn Italiaanse vriend hier niet ontbreken! “Il Volo” betekend “De Vlucht”. Vandaar mijn gezicht in een Italiaans vliegtuig. Voor wie mij niet kent, ik maak geregeld foto’s van “Mijn Italiaanse vriend”. Jawel we zijn vaak op pad samen. Om je wat foto’s te laten zien, hieronder een diashow van 5 foto’s om een idee te krijgen:


Ja slecht he?! En o, ik heb nog veel meer!

Ik kies voor de Live-versie. Waarom? Omdat ik daar de beste herinnering aan heb. Wat ik overigens toen nooit geweten heb…. Nieuwsgierig? Klik dan HIER en luister ondertussen naar Zucchero Live:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.