Oplossing Dyezzie’s Top 2000 Raadsel 65


Herman van Veen – Hilversum 3
Deze staat op 1162 in de Top 2000.
Winnaar: Bonnie! Ze gaat van 24 naar 27 punten!

Dit was de laatste hoes en ook het laatste Nederlandstalige nummer van mijn raadsels. Ja ik ken Hilversum 3 nog wel van vroeger. Ik was meestal al wakker voor de radio uitzending begon in het weekend. Trouwens ook vaak door de week. Dan zette ik mijn radio-cassetterecorder aan en hoorde ik eerst alleen maar om de zo veel tijd: “Hilversum 3”. Mijn favoriete dagen van de radio waren toch wel op vrijdag Veronica en daarna op donderdag de Tros. Om mij had dat in het weekend gemogen trouwens. Wat dat aangaat is het er wel op vooruit gegaan. Nu kun je gewoon dagelijks 24 uur per dag naar je favoriete zender luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.