Oplossing Dyezzie’s Top 2000 Raadsel 61


Metallica – Enter Sandman
Staat op nummer 63 in de Top 2000.
Winnaar: Grietje scoort met haar eerste ingeving 3 punten en komt nu op 35 punten!

Dit was het tweede of derde raadsel wat ik maakte (en dat is te zien) toen ik bedacht dat 70 raadsels wel erg veel zou worden, Dus bedacht ik de categorie van de hoezen. Daarna volgde het idee voor de fragmenten en als laatste de “Waar Is Dyez?”. Voor de laatste heb ik een kleine poll gedaan op mijn Facebook waar ik men uit een aantal foto’s van mij heb laten kiezen. Mijn favoriet won het niet, maar de keus was gemaakt, dus daar heb ik me braaf aan gehouden.
Jammer, maar bij deze foto kwam ik net niet toe aan de hint. Die was geweest: “Normaal wordt het gebracht. Maar goed, ik ben ongeduldig….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.