Oplossing Dyezzie’s Top 2000 Raadsel 60


Imagine Dragons – Thunder
Deze vind je terug op nummer 935 in de Top 2000.
Winnaar: Harald is bezig met een inhaalslag, weer 3 punten erbij en daarbij komt hij op 19 punten!

Dit nummer is van afgelopen jaar en ik heb gewacht met de laatste raadsels te maken tot de lijst uitkwam. Van sommigen wist ik namelijk niet of ze er dit jaar nog wel in zouden staan. Ik had er achteraf gezien maar 1 fout. Adele met Send My Love was verkeerd gegokt, dus die heb ik als oefening op mijn Facebook geplaatst. Ik was waarschijnlijk onder de indruk van de wanstaltige jurk in die videoclip? Take On Me van A-Ha deed ik ook als oefening, al blijkt die er wel in te staan dit jaar. Kortom, na 19 december heb ik er nog 12 gemaakt. Ja zo groot was mijn voorraad al….
Wat het moeilijkste is geweest? Mijn mond te houden over alle raadsels!

Hier de clip van Thunder, van Imagine Dragons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.