Onderweg Gemaakte Foto’s

Ik vind het heerlijk om foto’s te maken. Een van de leukste dingen is wat je buiten opvalt. Onderweg met de auto of met de trein dan ben ik ook gewoon bezig. Als ik naar mijn moeder in Friesland ga met de trein dan fotografeer ik de landschappen al graag, maar in de auto doe ik dat ook. Er is echter 1 punt en dan zit ik altijd klaar met mijn camera. Dat is rond Schiphol. Grappig eigenlijk, voor iemand die een rot hekel aan vliegen heeft. Eigenlijk wil ik het vliegtuig altijd op die tunnel hebben. Dat is echter mazzel hebben, want het is een momentopname. Je komt met de auto aanrijden en dan moet het vliegtuig maar net in de midden staan. Maar gisteren had ik dat geluk. En dan voel ik me zo blij en tevreden! Niet dat ik het de volgende keer niet weer probeer. Dan probeer ik het gewoon weer. Die kick, dat is zo leuk. Dat dankbare en tevreden gevoel nog meer. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Op de terugweg maakte Moeder Natuur er ook weer een feestje van. Wat een prachtig licht en wat een geweldige kleuren. Denk ik dan om maar geen foto’s te maken, want wellicht is dat te lastig voor Mike. Ik beweeg dan nogal, en mij lijkt dat hinderlijk. Maar nee hoor, Mike geeft het gewoon zelf aan, ‘Kijk mop, dat is mooi!’ Sterker nog, Mike geeft ook wel eens een dotje gas of remt juist iets af, als het voor de foto kan uitkomen.

Eenmaal thuis ben ik gaan bewerken. Wat vind ik dat lekker. Met Photoshop, maar ook Snapseed heb ik graag. Met Photoshop ben ik druk ontdekkende. Steeds meer probeer ik dingen uit. Laat me maar even stoeien met het programma. Het houdt me tenminste even zoet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.