My Little Greatest Love: Tosjo!

aaa Ik ben foto’s aan het inscannen en zit bij de map met de katten in mijn leven. Uiteraard is mijn eigenste kater Tos hier goed in vertegenwoordigd. Dus daarom wijd ik mijn eerste blog in het nieuwe jaar aan mijn “Haarwonder”. Ja zo noem ik hem wel eens, want hij is zo lekker zacht. Ik heb trouwens meerdere bijnamen voor ‘m zoals “Muppet”, “Snoetzer” en “Spinner”, maar meestal kort ik zijn naam af naar Tos.

Mijn Tos, die graag uit de kraan drinkt, maar zet je douche aan, dan drinkt hij daar ook graag:

Mijn Tos, die al op het beeldscherm lag als ik bij de pc kwam:
img035

Trouwens, bij de laptop was hij ook vlotter:
4206049036427

Mijn Tos, die zich wel lekker liet instoppen: img050

Mijn Tos, die me een kopje geeft terwijl ik met mijn haren in de rode verf zit:
10200439764623598

Mijn Tos, die graag het bezoek begroette. Nee, niet door via de trap naar beneden te lopen, maar gewoon door vanaf die tree te springen. Ja, je maakt een entree of niet tenslotte:
img046

Mijn Tos, die best een beetje ijdel is:
4719312147684

Mijn Tos, zie zo lekker kan luieren:
img049

Maar het allermeest nog Mijn Tos, die al ruim 17 jaar mijn beste vriend is!
Eye 018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.