Moeder Natuur & Internationale Vrouwendag….

“Lieve Moeder Natuur,

Ja even een kort schrijven van mij. Zojuist liep ik de keuken in en vond dat de ramen er zo mooi schoon uitzagen. Dat is natuurlijk aan u te danken, dat begrijp ik. De regen kwam met bakken uit de hemel vandaag. Ik kwam doorweekt aan op mijn afspraak en daar ben ik opgedroogd, maar bij thuiskomst zwom ik zo waar naar binnen. Geeft niet, nu kon ik kon ik me verkleden. En ach, die ramen maakten veel goed. Ik ben u dus wel dankbaar. En toch….

Het is vandaag Internationale Vrouwendag en dan dit weer. Een uitgelezen kans voor de heren om op hun tijdlijn berichten te plaatsen als dat Internationale Vrouwendag is en het zeikweer is. Flauw he? Halen ze ons weer naar beneden. Moest dat nu? Daar had u zeker even niet aan gedacht? Of wilde u een wit voetje halen bij Vadertje Tijd? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb zo links en rechts wel eens horen fluisteren dat hij en u het best samen goed kunnen vinden. Mag om mij hoor. Kom ik terug op mijn ramen en ja, ik ben daar oprecht dankbaar voor, dus ik vergeef het u dan wel.

Wensweer: Internationale Vrouwendag

Al wil ik toch eerlijk zeggen, op Internationale Vrouwendag he? Als het dan moest regenen, waarom heeft u dan niet aan The Weather Girls gedacht? Want ik gun niet alleen u een leuke vent, maar verder alle single dames!
Bovendien had u dan mooi de mannen de wind uit de zeilen gehaald met hun geintje van zeikweer en Internationale Vrouwendag. Geef toe, dat was toch pas echt lachen geweest?

Ja goed, dan waren mijn ramen natuurlijk niet zo mooi schoon geweest, dat is ook wel een dingetje. En bij verkeerd vallen hadden ze er waarschijnlijk vrij rood uitgezien ook. Nu ik er langer over nadenk, dan hadden de ramen er uit gelegen, dat geeft ook wel weer rommel. Maar goed, scherven brengen geluk. Dat dan weer wel! Het is dus een beetje dubbel. Ach ja, en dat zijn de ramen ook, dus extra rommel of geluk, het is maar hoe u het wilt bekijken.

Wellicht is het toch een ideetje voor 8 maart 2018. Denk er gerust even over na, u heeft nog een jaar de tijd. Voor de zekerheid zet ik even de link hieronder van The Weather Girls, dan weet u weer even wat ik bedoel.
Wilt u die mannen niet uit de lucht gooien, prima. Maar mogen wij vrouwen dan gewoon zon op onze Internationale Vrouwendag? Want zeg zelf, dat komt toch veel meer overeen met onze vrouwelijke karakters?

Mijn dank is groot en ik denk die van vele andere vrouwen met mij.

Nog een fijne avond met Vadertje Tijd.

Liefs en een dikke kus,
Dyezzie”

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.