Met Mazzel Mexicaans Eten!

IMG_5988 Heb ik van de week alle foto’s uitgezocht en ik had bedacht om ze vanaf vandaag in te gaan scannen. Helaas dat bleek niet te lukken. Oh wat baalde ik. Mike had in zijn lunchpauze nog iets geprobeerd via mijn oude pc, maar nee. Vanavond kan hij niets doen, want hij heeft een kerstborrel van zijn werk. O ik heb in dubio gestaan om naar Media Markt te gaan, maar wellicht gaat het nog lukken op mijn oude pc, dus toch maar geduld hebben. Niet dat het bevorderlijk was voor mijn humeur, maar ok√©.
En ineens schoot me iets te binnen. Nu ik toch alleen moest eten, waarom dan niets Mexicaans te bestellen?! Zo bedacht zo gedaan, en mijn humeur werd meteen al beter!

Ja, ik ben helemaal gek van de Italiaanse keuken, maar de Mexicaanse keuken vind ik ook grandioos! Dus een heerlijk gerecht werd gebracht om iets na zessen. Ik kwam boven en pakte de boel gelijk uit. Ik had alles net op het bord en wilde gaan eten toen de bezorger weer belde. Of ik het al had opengemaakt, want bij mij was het verkeerde bezorgd. Ehm ja dat had ik! Eigenlijk had ik al willen bellen, want ik miste de extra Mexicaanse salade. Hij ging overleggen en zei dat hij eraan kwam. Prima, en ik besloot nog even te wachten. Dit meer om de serie Zucchero-foto’s eerlijkgezegd.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik mijn bestelde gerecht compleet en niet alleen de Mexicaanse salade. Ik liet de bon zien, want daar stond het toch echt goed op. Nee, het was goed zo. Zo had ik dus zomaar extra’s! Het was allemaal super lekker en ik heb zitten genieten! Goed ik kreeg het niet allemaal op, maar dan heeft Mike straks ook nog en anders ik morgen. Wat een klasse service zeg van El Sombrero in Den Haag!
IMG_5993

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.