La Mia Passione: I Knew I Loved You

Het is nu zondag en aanstaande donderdag is dan eindelijk The Passion in Leeuwarden! Het aftellen is nu echt begonnen. Oh wat heb ik er een zin in! Deze week hou ik DWDD en RTL Late Night extra in de gaten! Het kan me opeens niet snel genoeg gaan.

Nu deel 22 in mijn eigen serie. Dit deel en het volgende deel zijn nog verhalen. Deel 24 vul ik net iets anders in als dat ik tot zover heb gedaan, ivm mijn slotnummer en deel 25 wordt mijn verslag van The Passion.

Ik ga weer door….

I Knew I Loved You

Ik had me er bij neergelegd, ik zou geen relatie meer aangaan. Dat verliep uiteraard geheel anders. Wat ik namelijk wel grappig vond was op date-sites zitten. Dat ik niet serieus was, ach dat wist ik. Ik had trouwens wel leuke en serieuze gesprekken, maar ik zag het gewoon niet zitten om te daten. Ging ik eens met iemand iets drinken dan was ik daar op voorhand ook duidelijk in.

Zo zou ik ook eens met iemand lunchen in Zoetermeer, gewoon gezellig. Een vriendin van me werkte vlakbij de halte in het centrum en ik zei dat ik wel iets kwam brengen, dan kon ze even kijken. Ik was bij de halte de trap op gelopen en had een paar sneakers gezien met oranje veters. Als ik iets afschuwelijk vind is het de kleur oranje. Die bleken dus van het heerschap te zijn waar ik mee zou gaan lunchen. Ik zei dat ik even iets moest afgeven aan een vriendin die bij de bibliotheek werkte. Hij liep even mee en stond te wachten. Over de balie fluisterde ik naar haar, ‘Kijk eens naar die veters!’
Het ergste was dat ik later mijn blik niet naar die schoenen wilde richten, maar dat trok toch. Daarom struikelde ik en ik lag languit op straat. Ik kon niet stoppen met lachen en hij hielp me braaf overeind. Later kreeg ik een app. Hij wist dat ik geen relatie wilde, maar hij vond me zo leuk, was er echt geen kans? Ik stuurde terug dat die er niet was, maar kon het niet over mijn hart verkrijgen om zijn veters te benoemen.

Ondertussen had ik via een date-site ook Sis ontmoet. We wisten meteen dat het niets kon worden tussen ons, maar er ontstond een vriendschap en we hielden elkaar op de hoogte. Wat ik dan deed met die date-sites? De meest rare chats knipte en plakte ik voor op mijn Facebook-pagina die ik daarvoor in het leven had geroepen. De namen en foto’s haalde ik wel keurig weg. Mannen zeiden echt gekke dingen. Ik maakte er ook een sport van om mezelf een andere baan te geven. Dus de ene keer was het een tandarts-assistente, de keer erop een chirurg, een docente Duits en ook een cipier. Men mocht mij de opdracht geven vanuit welke rol ik moest reageren. Het was zo grappig. Sis en ik deelden telefonisch alle avonturen.

Hij zei eens dat ik ook eens op Tinder moest gaan kijken, maar dat wilde ik niet. Tot die ene keer, op een maandagmorgen. Ik flanste een profiel in elkaar en ik kon swipen. Er zat niets voor me tussen en ik zat commentaar aan de telefoon te geven aan Sis. Na vele heren weg geswiped te hebben zag ik een foto van een leuk type. Hij kwam uit Den Haag en zijn naam was Mike. Hij was de eerste die mijn goedkeuring kreeg. Zijn hele profiel had me aangesproken, zijn foto’s ook en wat me vooral opviel was zijn creativiteit. Ik legde mijn telefoon weg en ging even aan de slag in huis, want er moest nog schoongemaakt worden. Na een poosje hoorde ik een apart geluid. Het bleek mijn mobiel en ik had een bericht op Tinder. Nieuwsgierig opende ik het…

We zaten dus al vlot te chatten en al vlug hadden we elkaar op Facebook en gingen we via de messenger door met chatten. We hadden het over afspreken om iets te gaan drinken en dat zou dan in het weekend worden, want ik had op donderdagavond een afspraak. Die zei af en aangemoedigd door Sis besloot ik Mike een berichtje te doen om te vragen of hij zin had om iets te gaan drinken die avond. Al vlug had ik antwoord en hij zei “Ja”! Als een speer vloog ik de douche in, maakte me op en stond ik te dubben over wat ik aan zou trekken. Ik belde sis weer voor kledingadvies nu die onder de tafel lag van het lachen door mijn zenuwen.

op het moment dat ik bij de halte kwam reed de Randstadrail net weg en zou ik dus vijf minuten later in het Stadshart van Zoetermeer zijn. Dat appte ik Mike vlug door. Hij bleek er al te zijn. O ik was nerveus en riep mezelf maar toe tijdens het ritje dat het gewoon leuk en gezellig wat drinken zou zijn, want ik wilde immers geen vaste relatie?

Om een lang verhaal flink in te korten, het klikte van alle kanten en de vonk sloeg over. Het ging echter niet meteen “aan” tussen ons die avond. Op vrijdag kreeg ik een berichtje van hem. Zijn zoon, Nick was dat weekend bij hem, maar die zou gaan logeren bij zijn tante, dus of ik zaterdag en/of zondag tijd had. We spraken af voor zaterdagmiddag om te wandelen op het Scheveninger strand. Nu moest ik ’s morgens weg en ik kwam ’s middags thuis en kreeg bericht van Mike dat hij iets voor me had gemaakt en of hij boven mocht komen? Ja dat mocht, maar o ik moest dan snel mijn huisje nog even schoonmaken en douchen, weer aankleden en opmaken. Ik begon met het laatste en nam gelijk de douche uit, daarna opmaken en aankleden, het bed verschonen (ja echt), een doekje erdoor en nog even stofzuigen. Bij het laatste belde Sis, want ik had een bericht gestuurd. Hij lag weer dubbel van het lachen door mijn zenuwen. Ik kon niet lang praten en dat begreep hij. Ik trok als laatste het toilet door en op dat moment ging de bel. Daar was Mike, maar ik had het allemaal gered!

De wandeling was leuk en daarna gingen we nog wat drinken in Zoetermeer. Hij bracht me laat thuis en de volgende morgen zou hij me om zes uur ophalen, omdat we de zon op zouden zien komen in Meijendel. Daarna lunchten we bij hem, keken we een film en bracht hij me weer thuis, omdat ik naar mijn vrijwilligerswerk moest en hij moest Nick terug naar huis brengen. Rond een uurtje of half acht die avond kreeg ik een berichtje van Mike. Of het goed was of hij nog even langskwam om me een knuffel te geven. Natuurlijk was dat goed. Later kwam hij en gaf me in de hal een knuffel. Daarop zei hij, ‘Zo dat was het, dan ga ik weer naar huis!’ Ik moet vrij onnozel hebben gekeken en hij begon hard te lachen. Hij kwam mee en vanaf die avond rekenen we onze datum….

Het fraaiste van alles, en daarom kies ik voor dit nummer van Savage Garden, ik bleek zes jaar lang om de hoek bij Mike te hebben gewerkt. Sinds de zomer werkte ik daar niet meer omdat ik eruit moest. Wat erg grappig was, ik ben 6 jaar lang, 2x per dag voor de deur van Mike zijn langs gelopen! Ja, en dan ontmoet je elkaar dus via Tinder 😉

Zie ook in deze serie:
Deel 1: La Mia Passione: La Dolce Vita
Deel 2: La Mia Passione: Afscheid
Deel 3: La Mia Passione: Franca Tiamo
Deel 4: La Mia Passione: Feeling Good
Deel 5: La Mia Passione: Father and Daughter
Deel 6: La Mia Passione: Innocent
Deel 7: La Mia Passione: L’Italiano
Deel 8: La Mia Passione: Fighter
Deel 9: La Mia Passione: Family Time
Deel 10: La Mia Passione: In Nije Dei *SPESJALE EDYSJE*
Deel 11: La Mia Passione: Bicycle Race
Deel 12: La Mia Passione: Music
Deel 13: La Mia Passione: The Lovecats
Deel 14: La Mia Passione: Living On My Own
Deel 15: La Mia Passione: In This Life
Deel 16: La Mia Passione: I Don’t Care
Deel 17: La Mia Passione: Vlieg Met Me Mee Naar De Regenboog
Deel 18: La Mia Passione: Behind The Mask
Deel 19: La Mia Passione: Seemann
Deel 20: La Mia Passione: Human Nature
Deel 21: La Mia Passione: Superwoman
Deel 22: La Mia Passione: Happy

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.