Keuringsdienst van Waarde: Bertolli

14062015 1002 Gisteravond bij thuiskomst had ik erg veel last van mijn teen/voet. Ik zat nog wel even achter mijn laptop, maar eigenlijk had ik geen zin meer. Dus vroeg afgesloten, in bed gaan liggen en de tv aangedaan. De Keuringsdienst van Waarde was erop en dat vind ik voor de verandering dan wel een leuk programma! Ja, ik ben niet zo’n televisiekijkster, dus dit is dan toch verrassend te noemen. In deze aflevering ging het over Bertolli en dan in het bijzonder over de Bertollisaus Truffels & Room.

Mijn verbazing was groot. Nu wil ik niet al verraden waarom, want ik geef hieronder de link naar het programma, maar let op wat de Italiaanse koks zeggen over het gebruik van de truffels die voor die saus worden gebruikt, wat de meneer van de fabriek (die de truffels leveren aan Bertolli) zegt over de wijze van het gebruik en dan ook de smaak, de hoeveelheid van de truffels in die saus en…. heel verrassend, waar de Bertolifabriek staat waar (o.a.) die saus wordt gemaakt.

Zoals beloofd de link. Kijk en en beslis dan, ‘Wil je dit wel eten?’ op: Keuringsdienst Van Waarde – Bertolli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.