Waar Is Tos Vandaag?


Sinds het Photoshoppen zoek ik veel dingen op om te kunnen oefenen. Zo bedacht ik het spel “Waar Is Tos Vandaag?”. Ik vind het leuk om het pittig te maken, zoals bij de Sixtijnse Kapel, maar soms geef ik hem ook duidelijk aan. Dan mag je de locatie noemen. Die zijn aanzienlijk gemakkelijker.

Ik zoek foto’s uit en zet Tos hierin. Tot nu toe heb ik er 12. Ik heb ze nu in de galerie gedaan, om te zoeken kun je op de foto klikken en zoeken. Dat is ook wel raadzaam, anders is hij eigenlijk niet te vinden.

Dagelijks deel een foto op mijn facebook en op onze facebookpagina: de Dyez & Tos Podcast Page.

Ja die is er sinds kort ook, want ik neem ook een podcast met hem op. De links van de eerste 3 in de juiste volgorde zijn:
Dyez & Tos 01
Dyez & Tos 02
Dyez & Tos 03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.