Genieten Van Het Haagse Zuiderpark

Vanmorgen vond ik dat ik dat ik weer eens nodig moest gaan zwemmen. Dat doe ik in het zwembad in het Zuiderpark. Om 815 uur was ik klaar en stond ik weer buiten. Nu ik toch in het Zuiderpark was… kon ik best even op Pokémon-jacht bedacht ik. Ik pakte de fiets en reed langzaam een beetje door het park. Al snel kreeg ik een melding dat er een stop was. Ik keek en bedacht dat ik die stop wel even op de foto kon zetten, want dat zou een prachtig plaatje opleveren!
Normaal heb ik mijn vaste route om het park echter uit te fietsen, maar nu nam ik andere paden. Jeetje, wat stonden daar prachtige bloemen en zo mooi en fris van kleur. Daar moest ik wel even een foto van maken! Ik zette mijn fiets aan de kant en keek om me heen. Oh, dat was ook mooi, en dat en daar en ach 2 konijntjes bij elkaar! En zo ging ik maar door…

Het spel ging naar de achtergrond. Af en toe deed ik het aan en dan had ik weer eens iets. Echter, het volgende diende zich dan weer aan voor een foto. Nu ben ik vaker in het Zuiderpark geweest, maar dat om te gaan hardlopen, het zwemmen of naar Night at the Park en Parkpop te gaan. Zoals nu kende ik het niet.

Op een gegeven moment zag ik iets waar je niet met de fiets in mocht. Dus ik zette mijn fiets aan de kant en ging er naar toe. Stiekem voelde ik me een beetje als Alice in Wonderland. Steeds opnieuw deed ik namelijk nieuwe ontdekkingen. Dan weer een hofje met bloemen en zelfs een stukje bos waar ook een beekje doorheen liep. Hoe verrassend allemaal!

Ik kan zeggen dat ik meer foto’s heb gemaakt dan dat ik dat spel gedaan heb. Dat was steeds tussendoor. Wat echter wel gebeurde, binnen 15 minuten had ik 3 Pikachu’s! Waar die zaten? Dat mag je zelf uitzoeken in het Zuiderpark! Het enige wat ik erover wil zeggen, daar waar ze waren, die punten heb ik ook op de foto gezet! En nee, ik zeg niet welke dat zijn 😉

Voor nu de (bewerkte) foto’s van een geweldige ochtend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.