Geile Duitsers

rammstein “Don’t judge the book by his cover”, ken je die uitdrukking? Op mij is het van toepassing qua muziek. Als men mij vraagt wat ik werkelijk te gek vind, kijkt men me vaak verbaasd aan als ik Rammstein noem. Toch is het echt waar! Rammstein vind ik heerlijk door de taal, te teksten, de videoclips én de concerten.

Het is niet zo dat ik de heren van Rammstein aantrekkelijk vind, maar geil vind ik ze wel. Zo kwam ik destijds, als pasgeworden single, op het idee om een douchegordijn te laten bedrukken met een foto van de 6 heren, waarbij ze alle 6 ook in de lens keken. Rammsteinconcerten is voor mij zelfs een verhaal apart. Dat is meer een kwestie van ‘What happens at Rammsteinconcerts, stays at Rammsteinconcerts!’ Wat ik al schreef, aantrekkelijk vind ik de heren niet. Kortom, het gaat niet op groupie-acties van ondergetekende.

Terugkomend op de muziek. De 3 meest geile nummers van de band! Bij de eerste is geen officiële videoclip, dus daarom heb ik gekozen voor de versie met de songtekst. De titel zegt an sich al wel voldoende Rein Raus:

De tweede is waarmee de band veel opschudding veroorzaakte, namelijk Pussy:

https://vimeo.com/19792028

Als laatste de concertopnamen van Buck Dich in Sint Petersburg uit 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=WLRt_1kQJ3Y

Het is maar om je een idee te geven qua tekst, clips en concert. Het Duits maakt het namelijk nog iets spannender als je het mij vraagt. Dat was voor nu Rammstein. En vergeet niet: ‘What happens at Rammsteinconcerts, stays at Rammsteinconcerts!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.