Gay Pride 2015: Mio als Conchita Wurst

Afgelopen zaterdag 1 augustus was het zo ver. Eindelijk was de Gay Pride daar en zou ik dus als Conchita Wurst gekleed en geschminkt
acte de présence geven met mijn playback-act van Conchita Wurst! Was ik nerveus? Nee! Ik vond het heerlijk en heb van iedere minuut genoten. Helaas ging het optreden op de boot niet door, want mijn usb-stick met de muziek deed het niet. Maar dat maakte niet uit, want ’s avonds stond ik nog op de Zeedijk! Ik ga verder niet veel schrijven nu. De foto’s vertellen het verslag en onderaan staat het filmpje!
Mijn dank voor dit alles gaat uit naar Mike, mijn geliefde voor zijn liefde, zijn geloof in me en voor het filmen. Mijn goede vriend en Laiverd Sander, voor zijn vriendschap, geloof en mij uit te dagen. Ook voor Linda Patrona de la Ophelia, die me als eerste vroeg! En ook naar de DJ van de voormalig café De Engel op de Zeedijk in Amsterdam Frank, voor het mogelijk maken van het doen van mijn act. Dit was een leuke oefening voor als ik straks naar het programma Playback Je Gek mag!

En hieronder dan… De video:
https://www.youtube.com/watch?v=6T2C0ehHq0o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.