Gay Playbackhits By Mio 3

Op de dag van het Eurovisie Song Festival waren we bij mijn moeder. Ik vertelde haar dat ik mijn oude hobby had opgepakt van het playbacken en Songfestivalliedjes had gedaan. Ik liet haar een aantal filmpjes zien en ook alvast Conchita. Ach wat heeft ze genoten. Nu vertelde ik haar onlangs dat ik nummers zou doen uit de Gay Top 100. En ja hoor, haar eerste reactie was: “Dan moet je Freddie ook doen!”. Ja, mijn moeder is altijd Queen-fan geweest. Ik was eens met mijn ouders in London en ze wilde zo graag naar zijn huis. Dat had ik dus helemaal uitgezocht en we zijn er geweest. De foto hierboven is dan ook zijn voordeur. Oké eerlijk, ik vond Freddie ook meesterlijk, wat een creatieve geest was hij en wat een performer! Zo zonde dat hij te vroeg ging.
Speciaal voor mijn moeder dus nu al mijn Freddie-filmpje! Nee, zo meesterlijk als hij ben ik niet, maar dat mag de pret niet drukken!

https://www.youtube.com/watch?v=unxRBknubdA

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.