Foto’s vanaf de Maasvlakte

Donderdagavond zei Mike: “Zullen we morgen vroeg opstaan en een wandeling gaan maken?” Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want ik vind het heerlijk! Echter, ’s morgens toen de wekker om 4 uur ging was ik minder happy en snoozde ik ‘m lekker weg. Maar om 4:50 uur ben ik er toch uit gegaan en gaan douchen. Even voor 5:30 uur zaten we in de auto. Mike wist al waar hij heen wilde, maar wilde me verrassen. We belanden op de Maasvlakte. Het was er stil en het weer was bewolkt. Echter is voor foto’s bewolking leuker dan een strak blauwe lucht! We hebben genoten, dat liet ik al wel zien op mijn Instagram en Facebook, waar ik een aantal foto’s met Instagram had bewerkt. Hier nog een aantal. De volgende keer neem ik mjn Nokia mee, de batterij was helaas leeg, dus alle foto’s zijn nu gemaakt met mijn mobiel. Kijk en geniet!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.