Een Beter Nieuwjaar!

Er is al zoveel gezegd en geschreven over het afgelopen jaar. De aanslagen, de oorlogen, de dierenleed, de armoe en het ontnemen van grote artiesten. Veelal wordt 2016 een rampjaar genoemd.

Voor mezelf was het ook pittig. Met name rond mijn gezondheid en de gezondheid van mama door de Alzheimer. Dat laatste hakt er heus in. Ik ben een mens, ik heb gevoel en haar verdriet is ook mijn verdriet. Toch heb ik ook waanzinnige momenten gehad met mama. Want ik was creatief genoeg om leuke acties voor haar te bedenken. Zoals mensen vragen haar een kaart te sturen, bij haar eten, samen naar de Hema en de prachtige fotoreportage van Mantelzorgelijk.

Daarbij natuurlijk ook mijn mannen, Mike, Tos en Nick. Door Mike voel ik me geliefd en veilig. Ik hou met heel mijn hart van hem. Tos mijn kleine allergrootste liefde. Hij is al 18 jaar en dat is oud voor een kat. En natuurlijk Nick. Wat een geweldige cadeauzoon heb ik! Samen op Pokémon-jacht en samen koken. Ik heb genoten!

Hier een fotoselectie van afgelopen jaar:

Wordt 2016 dus niet het beste jaar genoemd, dan wens ik jullie allemaal een veel beter nieuw jaar!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.