Mijn Haar-ding, Goed Opgelost!

10421426_188542491496389_7877504726334508546_n Gisteren schreef ik heel open over mijn issue met mijn haar in mijn blog Lang Haar Of Kort Haar. Wat ik hoopte gebeurde, het luchtte mezelf behoorlijk op. Wel was mijn eerste handeling na het plaatsen van die blog de kapper te bellen voor een afspraak voor vandaag. Dat vooruitzicht deed me ook erg goed. Vandaag om 12:20 uur had ik de afspraak bij Toni & Guy.

Ik liet Jessica, de kapster die me behandelde, de foto’s zien hoe ik het eerder had gehad. Na het wassen en een kort overleg begon ze te knippen. Ze liet me zien hoe het was als het iets langer zou blijven. Dat was me nog iets te lang, ik wilde er nog een klein stukje vanaf. Zo gezegd zo gedaan. Ondertussen keek ik steeds blijer in de spiegel. Nu het langer is kan ik het goed dragen met mijn krullen, ik kan een fraaie hoge “hanekam” maken en Jessica heeft voor mu mijn haar nog even bewerkt met de stijltang. Dat kan dus ook nog. Ik ben er echt ongelovelijk blij mee!

Was ik lopend naar de kapper gegaan, ik zweefde naar huis en keek in ALLE etalages en ramen! Nee, niet om te kijken wat er binnen te bekijken viel, nee puur om naar mijn kapsel te kijken, zo ontzettend tevreden ben ik.
Eenmaal thuis was ik wel benieuwd naar de reactie van Mike en Nick. Mike zei: “Je straalt weer als vanouds, ik heb mijn oude Dyezzie terug! Het is ook ontzettend goed en mooi geknipt, beter als bij je vorige kapper in Zoetermeer eerlijk gezegd.” Mike is zelf kapper geweest en ziet dat. Nick vond het me ook goed staan en gaf me een knuffel. Kortom, dit is mijn dag!

Oh, wat ben ik tevreden en heel erg blij! Hier het eindresultaat, al moet ik de korte stukken morgen even in de verf zetten 🙂

Achterkant

Achterkant

Voorkant

Voorkant

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.