Die Tos Van Mij Toch!

Al 18 jaar is hij mijn steun en toeverlaat Tos! Volledig heet hij Tosjo, vernoemd naar de oom van mijn vader. Maar op social media is hij Tos. Tos vind alles prima, en is gewend aan alles wat ik weer verzin met hem daarin. Zo weet hij niet beter dan dat ik een stemmetje voor hem heb. Dat was altijd iets met mijn moeder. Hoe lulliger ik Tos over mij deed doen, hoe grappiger het was. Door dat stemmetje haal ik haar nu wel eens terug naar het hier en nu. Dan lijkt de Alzheimer even verder weg en dat is fijn.

Toch dacht ik om eens meer met het stemmetje te doen. Al eerder nam ik dingetjes op met dat stemmetje bij hem in een app. Dit was ten tijde van het WK Voetbal in 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=CII4UBVTuQk
https://www.youtube.com/watch?v=m9C9XrtEigU
https://www.youtube.com/watch?v=giFWxOyAYgA

Toch heb ik weer iets nieuws. Ik met mijn ge-oefen qua Photoshop ga plaatjes maken, “Waar is Tos vandaag?

Daar bleef het niet bij. Mike maakt podcasts en ik help er ook bij. Mike zei dat ik iets voor mezelf moest beginnen. Prima, maar wat? Juist, met Tos. En zoals hij over mij naar mama was, zo is hij hier ook. Of gaat hij nog worden. Uiteraard laat ik mijn fantasie weer alle kanten op slingeren. Zo meent Tos de re├»ncarnatie te zijn van een wel heel beroemd iemand….

Luister hier naar de Dyez&Tos Podcast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.