Crowdfunding: Een Dure Kinderwens


Ik had de link al op mijn Facebook geplaatst, “Een Dure Kinderwens”, de crowdfunding van mijn neef Martin en zijn vriendin Merel. Het is de eerste keer dat ik zo’n actie deel, maar deze deel ik dan ook met heel mijn hart.

In het kort:
De allergrootste wens van Martin en Merel is een kindje van hen samen. Helaas heeft uitgezaaide darmkanker bij Merel de kans, om op de natuurlijke manier zwanger te worden, ontnomen.
Geniet je normaal in het begin van je relatie vooral van elkaar, dit was hen niet gegund. Merel moest voor haar leven vechten en Martin kon niets anders dan er voor haar zijn. Inmiddels is Merel weer gezond, heeft hun relatie een zeer stevige fundering en durven beiden weer positief naar hun toekomst te kijken. Dat laatste willen ze het liefst met een leven erbij van hen samen.

Is dan het ergste geweest, dan wordt je min of meer nog eens “gestraft” door de politiek en daarmee de zorgverzekeraars in Nederland, die met 2 maten meten qua vergoedingen. Zo schreef Merel het volgende: “Tegelijkertijd hoop ik dit onderwerp onder de aandacht te brengen. Want wat zou het mooi zijn als de kosten van eiceldonoren in de toekomst ook in Nederland vergoed kunnen worden, zodat wensmoeders in een soortgelijke situatie ook hun droom uit kunnen laten komen!”

Hun hele verhaal en over hoe het zit qua zorgverzekeraars heeft Merel zelf beschreven. Door op DEZE LINK te klikken, kunt u dit lezen. Uiteraard zou het ook fijn zijn als u hen wilt steunen door een donatie te doen.

Met deze blog wil ik Martin en Merel extra steunen. Ik wens ze genoeg donaties toe, maar ook dat hun actie zo veel mogelijk gedeeld wordt en dit onder de aandacht wordt gebracht om een verschil te kunnen maken.

Alvast bedankt namens deze liefhebbende nicht en natuurlijk ook namens Martin en Merel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.