Wil Jij Bij Mij In De Close-Up?

img_20161203_215117-01 Sinds een paar weken is het programma Het Perfecte Plaatje op televisie bij RTL 4. Nu ben ik niet een televisie-junk, maar ik was moe en koud en wilde gewoon lekker in bed liggen. Het programma begon net en ik was wel benieuwd. Het wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. De BN-ers Humberto Tan, Marco Borsato, Kim Feenstra, Pauline Huizinga, Heleen van Royen, Ruud Feltkamp en Winston Gerschtanowitz doen hun uiterste best om het perfecte plaatje te schieten voor onder andere opdrachten met: naaktmodellen, kinderen, eten, natuur en een shoot met Armin van Buuren aan het werk. De jury bestaat uit de vaste juryleden (professionele fotografen) William Rutten en Cynthia Boll. De winnaar zal een speciale reportage winnen voor het magazine National Geographic.
Ik rolde er dus in en trouw heb ik alle afleveringen bekeken. Ja, ik vind het echt leuk en voor het eerst in mijn leven baal ik zelfs een beetje dat ik geen BN-er ben, want wat had ik graag mee gedaan!

Het is wel zo aangeslagen bij me dat ik zelf weer vaker foto’s maak met mijn Nikon, in plaats van met mijn telefoon. Daarbij heb ik op mijn pc Adobe Photoshop Elements 14 en ik oefen op het ogenblik erg graag.
Zo wilde ik graag ook een close-up maken van heel dichtbij. Mike zag dat niet zitten, dus helaas. Afgelopen week was ik naar mama. Ik had mijn Nikon mee om foto’s te kunnen maken. Opeens kwam dat idee weer boven om die close-up te maken. Ik vroeg mijn moeder of ze dat goed, ook als ik heel dichtbij kwam met de camera. Haar antwoord was, “Ja, toe maar.” Nu kon ik het resultaat alleen op mijn camera tonen, maar mama was tevreden. Meer dan 1 mocht ik niet maken. Eenmaal thuis bewerkte ik die foto. Ik liet het aan Mike zien. Hij vond het erg mooi en ik mocht van hem ook zo’n foto maken en bewerken.

Nu wil ik van meer personen zo’n close-up maken. Wil jij dat laat het me dan weten. Weet wel, ik sta écht vlak voor je!
Voor nu het resultaat van de allerliefste personen in mijn leven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.