Bijzonder Mooie Reactie!

Ik ben helemaal geen type om gedichten te schrijven. Een enkele keer doe ik dat, maar dan alleen als ik al een paar zinnen door krijg. Dat was afgelopen zondag het geval. Het zal niemand ontgaan zijn, ik ben erg bezig met het feit dat mijn moeder Alzheimer heeft en met haar vlotte achteruitgang hierin. De vrijdag ervoor had ik een blogpost gemaakt. Met name over het feit dat ik haar toestemming had gegeven voor als, dat zegt ze zelf, mijn vader haar wil halen, ze om mij mee mag gaan. Zoiets is heftig en dat liet me maar moeilijk los. Zondag onder het afwassen rolden dan de zinnen bij me binnen en even later heb ik dat uitgewerkt in dat gedicht.

Vanmorgen zag ik de reactie van Hpj Goossens via mijn blog op Yoo.rs. Ik ben altijd blij met alle reacties, maar deze reactie was zo mooi, warm en persoonlijk dat de tranen over mijn wangen liepen. Daarom deel ik ‘m nu even:
“Dyezzie, wat heb je dit schitterend gedaan. Ik word er stil van. het begint al met die prachtige foto, die alles al zegt. Wat blijft er dan nog over om te vertellen? Normaal gesproken niet veel meer. Echter, jij gaat daar nog eens dunnetjes overheen met een tekst, die werkelijk waar fantastisch is. Met veel respect gelezen. Hier zou ik graag 10.000 sterren voor willen geven in plaats van 5. Echt geweldig mooi! Klasse!

Dit noem ik de kleine cadeautjes in het leven. Hier geniet ik van! Nogmaals Bedankt voor deze geweldige reactie!

Voor meer van mij op Yoors zie: www.yoo.rs/dyezzie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.