09 Theezakje-Talk


Het is weer eens tijd om nieuwe vragen te beantwoorden van de Pickwick theezakjes-labels. Ik beantwoord er nu 6, want dan ben ik klaar met de eerste batch van de vragen. Daar ga ik weer….

Dyezzie Geïnterviewd Door Pickwick Berry Dreams

Theezakje: Wat is je minst favoriete baan die je ooit hebt gehad?
Als eerste, ik zit nu helemaal op mijn plek! Ik heb trouwens meerdere banen waar ik echt gelukkig in ben geweest. Nu heb ik, doordat ik lang uitzendkracht ben geweest, ook afschuwelijke banen gehad. En toch…. Nu ik er allang vanaf ben, zijn dat wel “de beste verhalen op verjaardagen” zal ik maar zeggen. Zo heb ik in de keuken gestaan bij een lunchroom. Die was erg omdat de baas niet eerlijk was. Niet naar zijn personeel, maar ook zeker niet naar diens klanten. Hoofdprijzen vragen terwijl de meeste producten van de Lidl en de Aldi kwamen. Die hebben overigens uitstekende producten, maar eerlijk was het niet. Een half jaar na mijn vertrek is die zaak trouwens overgenomen door een ander.
Dan nog mijn callcenterbanen. Ik ben er echt niet geschikt voor, liegen voor je geld, zo voelde het. Ik was er ook echt ongeschikt voor. Je moet het goed doen voor diegene die je salaris betaald, klanten….? Nee, niet je nek uitsteken voor ze, tijd is namelijk geld.
Het ergste vond ik wel mijn receptiebaan op een ambtenarenkantoor. Zo hypocriet als het daar was, dat was pas erg. Collega’s lachten je toe en staken je zo een mes in je rug. Daarnaast was het er te rustig voor mij, ik verveelde me rot!
Nu is het echter wel zo, als ik die banen door moest worstelen om te krijgen wat ik nu heb, dan heb ik het er heel graag voor over gehad! Dat waren echt de 3 aller ergste, van de rest heb ik veel geleerd en daar bewaar ik goede herinneringen aan.

Theezakje: Heb je ooit iets gedaan waarmee je in de problemen kwam?
Whahahahaha, OFCOURSE en hoe! Ik ben een mens en ik maak fouten. En van je fouten leer je, vandaar dat ik zo uitermate intelligent ben nu! Een fout uitlichten?
Mensen vertrouwen die dat absoluut niet verdienden! Dat zijn mensen in de categorieën: bloedband, exen en collega’s geweest. Van mezelf weet ik dankzij mama, als je mijn vriendschap hebt, dan ga ik voor je door het vuur. Kortom, ik mis niets, zij wel! Ja, als je ouder wordt, wordt je wijzer. Heerlijk toch?!

Theezakje: Geloof je in liefde op het eerste gezicht?
Dat deed ik niet, totdat ik Mike ontmoette. Alles klopte gewoon. Het unieke is, Mike was de eerste die ik positief beoordeelde op Tinder. Niet dat ik hier reclame maak voor die app, want ik besef heel goed, dit was echt een unicum!

Theezakje: Wie heb je het laatst gebeld?
De afsprakenlijn van het ziekenhuis. Moest ik doen van mijn huisarts. Waarom? Dat weet ik en zo laat ik dat voorlopig. Op 20 februari weet ik meer….

Theezakje: Denk je dat er op een dag buitenaardse wezens landen?
Dat maakt me dus echt geen moer uit. Zouden ze dat doen dan hoop ik voor ze dat het nog erger is op hun eigen planeet, anders schrikken ze zich hier pas echt de tyfus!

Theezakje: Zou je voor één dag het andere geslacht willen zijn?
Ik ben hier te praktisch voor. Wat een gedoe om mij voor een dag een man te laten zijn. Dus doe dan maar niet. Verderop, veel verderop geloof ik, komt de vraag wat ik zou doen als ik een man zou zijn. Meer dan wat ik heb getikt zeg ik dus ook niet. Jullie mogen het andere antwoord afwachten. Dat vind ik dan wel weer humor 🙂

Het waren niet echt de vragen waar ik veel mee had, maar dit waren de laatste 6 van de eerste batch. Bij de volgende zit een vraag waar ik even lekker los kan gaan. Dus…. Tot snel!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.