07 Theezakje-Talk

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de vragen van de labels van de Pickwick Theezakjes beantwoordde. O ik drink nog heel veel thee, maar ik kwam er even niet meer aan toe om die blogs te maken. Toch heb ik nog heel wat vragen te beantwoorden, dus ik ga weer eens verder.

Dyezzie Geïnterviewd door Pickwick Aardbei

Theezakje: Waar vlieg je heen als je voor een dag piloot zou zijn?

Leuke vraag. Als ik voor een dag piloot zou zijn dan heb ik geen vliegangst. Dat is wel even belangrijk, want dan kan ik de hele wereld over. Nu ben ik niet van de hitte en dus vallen de landen af waar het kwik al vlot boven de 20 graden is. Dat is alleen al om die reden. Waar ik echter naartoe zou willen brengt echter nog een voordeel met zich mee. Waar ik namelijk naar toe zou gaan, dat staat niet bekend om de insecten of, nog erger, spinnen. Waar ik naartoe ga is de Noordpool namelijk. Dit lijkt me namelijk helemaal geweldig, al is het alleen maar om te fotograferen. Als ik dan toch voor 1 dag piloot ben zou ik aan het einde van de dag wel naar Italïe willen om een hapje te eten, want dat is nu eenmaal mijn favoriete keuken. Nee, dat gaat niet lukken, maar hey, iemand met vliegangst lukt het ook zeker niet om voor 1 dag piloot te worden.

Theezakje: Heb je vandaag een complimentje gegeven?

Nee dat heb ik niet gedaan. Vandaag ben ik vrij en ik heb alleen een paar boodschappen gedaan. Ik ben trouwens niet de moeilijkste qua complimenten geven. Als ik iets in iemand bewonder of mooi vind dan zeg ik dat gewoon. Een compliment streelt de ziel denk ik altijd.

Theezakje: Heb je vandaag een complimentje gekregen?

Nou nee, zie het antwoord hierboven. Afgelopen week heb ik nog wel complimenten gehad op mijn haar. Tegenwoordig stijl ik het niet meer en draag ik mijn krullen. Velen zijn daar jaloers op, maar geloof me, ik ben er echt niet altijd blij mee. 

Theezakje: Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Het is bijna kerstmis en ik zit volop in de kerstfilms. Dat kleffe en dat suikerzoete, ik hou ervan! De laatste die ik heb gezien was The Spirit of Christmas. Die was leuk. Heel Amerikaans en zoet. Eigenlijk baalde ik wel een beetje, want ik zocht naar The Holiday. Dat is niet helemaal een kerstfilm, maar dat is zo’n heerlijke Feel Good-film, met Kate Winslet en Cameron Diaz. Helaas, ik kon hem niet vinden op Netflix.

Theezakje: Wat voor muziek heb je het laatst geluisterd?

Eh ja, ik heb dus een nieuwe JBL koptelefoon. Die is geweldig! De laatste weken luister ik naar de Top 4000 van Radio 10 en de vanaf eerste kerstdag luister ik naar de Top 2000 op NPO Radio 2. Normaal wissel ik af tussen Radio 10, NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Ik vind niet alle programma’s even leuk. 

Theezakje: Welk boek heb je het laatst gelezen?

Dat was het boek “De Magische Wereld Van Alzheimer” van Huub Buijssen. In het boek staan 30 tips voor meer begrip en tevredenheid. Als je ook met de ziekte te maken hebt dan is dit een aanrader!

Zo, dat was de laatste weer even. Niet getreurd, ik heb nog heel veel vragen te beantwoorden. Dus tot snel! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.