04: Theezakje-Talk!


The Passion is voorbij, dus mijn persoonlijke blogserie La Mia Passione ook. Geeft niet, Pickwick heeft van die leuke vragen aan de labels en ik heb de lijst per mail gehad en heb nog bijna 200 vragen te gaan! Dus ik doe er weer een aantal vandaag…

“Dyezzie geïnterviewd door de Earl Grey van Pickwick”

Theezakje: Zing je wel eens onder de douche? 
Dyezzie:
Tot voor heel kort eigenlijk nooit. Sinds gisteren is echter verandering in gekomen. Ik zing wel eens iets in voor Madbello en die stoorde zich aan de ruis van de computer. Dus als er ingezongen moet worden, dan richt hij de badkamer in voor de geluidsopname. Dus sinds gisteren zing ik wel onder de douche. Er komt dan geen water uit de kraan, maar het feit is er dat ik onder de douche zing, en gewoon met kleding aan ook.

Opnamestudio

Check dit ook:

Lady Dyezzie live singing in the shower

And also a little inpression of the 10th Easter podcast that I try to set today online 😉

Geplaatst door Madbello Music Productions op zondag 16 april 2017

 

Theezakje: Wat zou je op een dag willen doen dat je nog nooit hebt gedaan? 
Dyezzie: 
Goede vraag. In de zin van een bucketlist? Die heb ik namelijk niet. Ik ben geen planner en ik leef meer bij de dag en ga af op de dingen die komen. Als ik dan iets zou moeten kiezen, dan zou ik gewoon voor mijn kinderwens gaan. Ik meende namelijk Heidi te zijn, uit die kinderserie. In die tijd wilde ik niet zoals klasgenootjes verpleegster, juf of moeder worden. Nee, ik wilde geitenhoedstertje worden zoals Heidi. Ik zou dus wel een dag geitenhoedster willen zijn en dan wel bij voorkeur in de bergen!

Theezakje: Whauw, die zag ik niet aankomen! Dat had ik nooit van je verwacht, geitenhoedster. Erg verrassend. Ik ben benieuwd wat er nog meer komen gaat. De volgende vraag. Wat zou je wensen als je drie wensen had?  
Dyezzie: 
Je hoort zelf wat je vraagt? Wat ik zou wensen als ik 3 wensen had? Nou ik zou wensen dat die wensen uitkwamen. Dat lijkt mij het meest logisch. Theezakje: O ja, neemt alles graag letterlijk. Wat er bedoelt wordt is wat die 3 wensen dan zijn. Verras me maar weer.  Dyezzie: Oké, dat is beter. het zal nog eerder zijn welke drie wensen ik graag zou zien uitkomen. Welke wensen ik zou hebben. Ja dan gaat de eerste meteen over mijn moeder. Liefst zou ik haar genezen zien van Alzheimer. Logisch. De tweede is dat ik op korte termijn echt een leuke baan vind waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, ik mezelf kan zijn, waar ik echt achter sta en fluitend naar mijn werk ga. De laatste is eigenlijk weer simpel, ik wens vrede op aarde. Of tenminste dat mensen elkaar respecteren en accepteren, dat zou al veel schelen.  

Theezakje: Waar zou je veel beter in willen zijn? 
Dyezzie:
 Ik heb het Photoshoppen ontdekt en ik vind het erg leuk om daarin op ontdekkingsreis te zijn. Dit maakt het fotograferen ook nog leuker. Eigenlijk zou ik daar wel allround in willen zijn. Ook qua filmen en films maken. 

Theezakje: De laatste vraag voor vandaag. Als je iets tegen de wereld zou kunnen zeggen, wat zou dat dan zijn? 
Dyezzie: 
Tegen al de mensen op de wereld neem ik aan? Ik zou dan wel willen zeggen dat men wel eens minder aan zichzelf mag denken, en meer aan hoe we de wereld achterlaten voor de generaties na ons. Wat een ellende is het zeg. Moet dat nu zo? De wereld is op zich prachtig, maar er mag wel schoner geleefd worden. Dan spreek ik nog geen eens over de terreur en oorlogen die er heersen. Dat is toch geen goed voorbeeld geven? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.